ce este prea mult cand vine vorba de sex?

de felul meu sunt un om destul de deschis. si pot accepta foarte multe. chiar daca nu le inteleg pe toate, ma gandesc ca nu e nici treaba mea intotdeauna. iar cand vine vorba de sex…atata timp cat amandoi (sau amantrei sau cati or fi) sunt de acord, mi se pare ok. pana la urma sexul inseamna placere, si daca ceva iti face placere…foarte bine, go for it!

iar de cand a aparut internetul ai o gramada de surse de inspiratie (sau ma rog, de documentare). si asa ajungem la subiectul care ma macina pe mine momentan: ce e prea mult cand vine vorba de sex? ieri, nu mai stiu exact cum, mi-a ajuns privirea pe un articol din ziarul de mare credibilitate si insemnatate cancan (link aici) care se numeste „Vrei să ejaculezi pe faţa iubitei? VEZI AICI tot ce trebuie să faci ca să o convingi!”. asta mi se pare prea mult. nu actul in sine (dupa cum ziceam, daca ceva iti place, atunci nu mai sta pe ganduri si fa-o), dar in primul rand titlul si in al doilea rand subiectul tratat intr-un ziar care nu este nici playboy, nici penthouse, nici altele de acest gen (sau ma rog, nu vor ei sa recunoasca, deoarece in momentul in care pui intr-o luna 20, 30 de pitipoance pe prima pagina, care adunat au coeficientul de inteligenta mai mic decat numarul de zile din respectiva luna, si mare majoritate apar cu tot ce le-a facut lor cadou doctorul chirurg, nu cred ca te califici ca un ziar quality).

asa incat pentru prima data dupa foarte mult vreme ieri am fost surprins de ce poate aparea intr-un ziar (e drept, nu il cumpar, nu il citesc, nu ma intereseaza). corect, presa publica ce se citeste. dar stau sa ma intreb oare cati oameni vor sa citeasca despre asa ceva. adica, e ceva ce vrei sa faci si nu ai reusit pana acum …crezi ca gasesti raspunsul in 3 randuri scrise la misto intr-un asa numit ziar? ca te intereseaza ce a facut sexy braileanca sau porno poticul sau nu stiu care pervers…ok, nu ai viata si asta e, a altora pare mai interesanta. dar daca nu ai viata, nu cred ca ai nici imaginatie pentru a te gandi la chestii care sa iasa din pozitia misionarului. asa incat, cine naiba e interesat de asa ceva?

sexul vinde. si se cumpara. e o realitate de cand lumea. dar nu cred ca asta e un subiect care sa merite sa fie tratat intr-un ziar. si mai ales cu atata usurinta. adica, vrei sa o faci sau sa ti se faca, banuiesc ca ai incercat deja, sau ai schimbat partenerul sau te-ai resemnat. dar nu cred ca doua aliniate pot sa rezolve aceasta problema.

plus, poate sunt eu mult prea pudic. e drept, nu imi impartasesc niciodata viata sexuala desi multi dintre prietenii mei o fac. si mi-a fost dat sa aud chestii la care poate nici nu ma gandeam. dar alea erau discutii private, la o cafea sau un pahar de vin, intr-o bucatarie, tarziu in noapte. nu intr-un ziar.

dar, din moment ce este unul din cele trei ziare cel mai cumparate, banuiesc ca sunt destui oameni care isi doreasca sa citeasca despre asa ceva.

oh well…wrong time, wrong place for me to be…again!!!

Lasă un comentariu